BAD INSPIRATION

        

Fliser til dit badeværelse. To vidt forskellige badeværelsesudtryk med ARTTILES.


Skab et unikt badeværelse med ARTTILES

 Hos ARTTILES har vi specialiseret os i at lave fliser, der passer perfekt til dit badeværelse. Søger du badeværelsesinspiration er der nok at gå på opdagelse i, her i vores firkantede univers.

ARTTILES fliser med mat overflade, er egnede til både gulv og væg i badeværelse og vådrum. 

Kom forbi vores showroom og få inspiration til dit badeværelse. Du kan også booke et personligt rådgivningmøde i vores studio. Her hjælper vi dig med alt fra kreativt udtryk, til mål, stil og farver. Kontakt os her. 

(Herover) BADEVÆRELSESGULV - COLOR AQUARIUM

Farverigt flisegulv til dit badeværelse. Dette gulv er sammensat af vores fliser med mat overflade, da disse egner sig bedst til vådrum der kan blive glatte af vand. Fliserne er håndtrykt i et humørfuldt mix af farverige glasurer. 

(Herover) BADEVÆRELSESGULV - BATHROOM BLUES

I dette flisegulv til badeværelset, har vi holdt farvesproget lidt mere underspillet i blågrønne nuancer. Formsproget i flisernes motiver er stadigvæk legende og humoristiske, hvilket er med til at holde en let og uformel tone i dt overordnede design. I denne løsning har vi blandet hvide basisfliser ind i mixet - det skaber en luftighed i det samlede udtryk - og så er det med til at holde kvadratmeterprisen nede. At blande hvide fliser i dit ARTTILES-projekt, kan være en god løsning, hvis dit budget er begrænset. 

Du kan købe hvide fliser her i shoppen, sammen med dine ARTTILES. 


 Kundebilleder

Herunder kan du se eksempler på, hvordan vores søde kunder har indrettet sig med ARTTILES i deres badeværelser. Vi elsker, når I sender billeder af vores firkantede venner i deres nye hjem. Tak! Bliv endelig ved med at sende.

- og gerne til theworldsissquare@arttiles.dk

 

   

Herover: Grafisk gulv. Hos denne kunde fik  bad og gæstetoilet et samlet udtryk, med matte gulvfliser i sort/hvid og grå. Det eklektiske mix af mønstrer, billeder og motiver giver et, på én gang, etnisk og skandinavisk stemningsindtryk. 

Herover:  Nem badeværelses-makeover. Hos Thomas og Isabella skulle det gamle 90'er badeværelse have en hurtig forvandling på et stramt budget. Det anonyme badeværelsesmøbel blev malet i samme mørkegrå tone som væggene og grebene skiftet ud. En lille stribe ARTTILES af 15x15 cm passsede lige over vasken og tilfører farve og personlighed til rummet. Fliserne er holdt i mønstre, så den enkle flise med havfruemotiv får lov at træd frem som et lille værk i sig selv.

Herunder: Smart forvandling af dine fliser. Hvis du som Thomas og Isabella leder efter en nem måde at opdatere dit badeværelse på, men allerede har fliser - så er vores nye flise stickers måske være løsningen?  

Herover: SMARTTILES - grafiske flise stickers fra ARTTILES

Herover: Nordisk stil i Israel. Hos denne kunde fra Israel giver en hel række ARTTILES kulør & karakter til det lyse badeværelsesmøbel og de hvide omkringliggende slagterfliser. Enkelte fliser med motiv i badeværelsestema får lov at træde frem blandt de farverige mønstre. 

Herover: Grafiske detaljer. Her har en kunde valgt at give sin bruseniche lidt personlighed, ved at blande de hvide fliser med enkelte ARTTILES i grafiske sort/hvide motiver. En enkel, men effektfuld løsning. 

Herunder: Spacy badeværelse. Projektet herunder var et virkeligt sjovt ét af slagsen! Kunderne ønskede sig simpelthen et rumskib i brusebadet - så det håndtrykte vi selvfølgelig til dem. Større motiver, der trykkes ud over flere fliser, kan virkelig noget særligt rent grafisk og vi elsker at lave denne slags designs. Har du en idé til et personligt motiv, så tøv ikke med at kontakte os her

Herover: Gå glad i bad. Hjemme hos familien Metin, bliver der taget lange bade efter at endevæggen i brusenichen er blevet opdateret med farverige ARTTILES. Ungerne har hver deres yndlingsfliser - og dem bliver der fortalt mange røverhistorier om hver gang der bades. Se mere fra dette hjem hos @frumetin (instagram)