Vi fortæller historier med fliser, fantasi og masser af finurlighed

ARTTILES er fliser, kunst, vægdekoration, interiør, humor og skøre indfald. ARTTILES er Trine Galschiøt og Anette Nørmark samt et lille team af dygtige medarbejdere.

Vi er de to kreative kunstnere, som i vores værksted på Vesterbro i København skaber et univers af designede håndtrykte fliser.

”Vi leverer brikkerne til de fortællinger, som folk selv skaber med fliserne i deres hjem” - Trine Galschiøt

Trine Galschiøt er hende med de kreative ideer og den krøllede hjerne, mens Anette Nørmark er hende, der giver ideerne form og fortællinger – og sørger for at vores kontor er lige så tip-top som vores værksted. Vi har begge vores kreative hoveder dybt inde i idéudviklingen af motiverne på fliserne.

 

 

Det er en ping-pong mellem os, og vi er slet ikke i tvivl, når den er der! Lige den følelse er den allerbedste. Den følelse vil vi gerne give videre til vores kunder, når de indretter deres hjem med vores fliser. Vi giver folk oplevelser, inspiration, vækker opsigt og undren og der er altid plads til folks egen fortællinger.

Fliser er kunst og håndværk

Siden 2010 har vi udviklet vores fliser med inspiration fra de portugisiske Azulejo-fliser i et skandinavisk udtryk. Det er en stor fordel for os, at vi har været igennem en fælles proces med at udvikle vores eget design og koncept.

For vi ved lige præcis, hvorfor hver enkelt streg sidder, hvor den sidder.

”Jeg elsker den proces, hvor nye designs opstår. Det foregår tit midt i hverdagens trummerum – og giver ofte et grin undervejs”. - Anette Nørmark

Det er vores kærlighed til kunst og godt håndværk, som kommer til udtryk i de unikke designfliser, der blandet andet bliver dekoreret med serigrafiteknik og brændt lige her i vores kreative værksted. Læs mere HER

Vores arbejde er håndværk. Det kan ses i hver enkelt flise, der hver og en har været gennem hænderne her i værkstedet.

Derfor er vores fliser unikke i ordets egentlige forstand, for der kan være små nuanceforskelle i glasurfarverne eller mindre unøjagtigheder - fordi det er levende og håndlavet.

Så tag dig gerne tid til at lære hver enkelt flise at kende for som vi altid siger: De er fulde af personlighed!

Fractional storytelling

Hver enkelt flise og hvert enkelt værk giver vi et navn eller titel. På den måde bliver alle fliser en del af ARTTILES-familien. Det er her du kan møde ”Fred the Fish”, bestiksættet ”What the Fork” og teksten ”Love me Tinder”. Vi ser fliserne som brikker, der kan fortælle historier og skabe nye stemninger hele tiden.

Derfor arbejder vi med fliser med tekster, motiver, figurer, grafiske mønstre og farver, som kan sættes sammen i en uendelighed og hele tiden skifte betydning og udtryk.

Det er fractional storytelling. ”Sådan er livet. Fliserne er som mennesker. Vi opfører os også forskelligt alt efter, hvem vi sidder ved siden af.”

- Trine og Anette

Vi finder inspiration fra dagligdagen, fra ting der betyder noget for os og fra vores omgivelser. Eller dybt inde i vores fantasifulde krøllede hjerner. Og vi krydrer det altid med vores humoristiske tilgang til livet. Vi elsker at skabe brikker til historier. Især når vi oplever, hvordan vores kunder bygger videre på vores ideer og skaber deres egne nye sammenhænge og fortællinger.

Backsplash i temaer

I vores webshop har vi gjort det enkelt at finde fliser i temaer og fortællinger, som vi holder af. I serien af backsplash / stænkplader til køkkenet finder du vores temaer, der er med til at skabe din personlige køkkenstil. I historier, i mønstre og i farver. Og du kan selvfølgelig altid selv skabe dine egne fortællinger med vores fliser. Alt det finder du i vores webshop HER

”Jeg elsker at have fingrene i processen. Fra vi får ideerne, til vi selv står og blander alle glasurfarver, og til spændingen ved at se resultatet, når ovnene åbnes efter brænding. ”. - Trine Galschiøt