Farveskift - Dark Petrol

Ønsker du at bestille fliser med tryk i en anden farve end dem, der ligger ud over vores lagerhavende sortiment, kan disse tilkøbes her. 


Ved at tilkøbe denne service, skifter du tryk-farven på 1 flise til DARK PETROL. 


Jeg ønsker at skifte flere af jeres designs til denne farve? Ønsker du at skifte flere af dine valgte ARTTILES til denne tryk-farve, vælg da det ønskede antal i mængdefeltet herunder. 


Sådan gør du  1. Angiv hvilke ARTTILES du ønsker at skifte til denne farve, ved at beskrive produkt-titlen på det enkelte design i kommentarfeltet herunder. (Se eksempel her)

  2. Husk at angive hvor mange farveskift der er tale om. (Se eksempel her)

Lagerstatus: Det håndlavede produkt igangsættes efter bestilling - forventet leveringstid: Op til 10 dage.

90,00 DKK

Maksimalt antal tegn: 500

* Påkrævede felter

Farveskift - Dark Petrol

HVAD ER FARVESKIFT?


I vores farveskift-kategori, finder du hele vores farvekort repræsenteret. Farverne her kan vi lave til dig på bestilling, ved at du angiver din ordre under den specifikke farve i kategorien. Vær opmærksom på at de produktfarver, som allerede ligger til salg på webshoppen er det farveudvalg som vi er lagerhavende med. Disse farver skal du derfor ikke betale ekstra for. Farveskift er et tilbud til dig, som har forelsket dig i en farve, som vi ikke er lagerhavende med og som derfor skal laves på bestilling.  


Kan jeg skifte farve på alle ARTTILES?


Ja! Farveskift er en service der omfatter alle vores fliser af porcelæn. Læg det flise-design i kurv som du kan lide, og vælg dit ønskede farveskift. Husk at beskrive hvilke fliser i produktet, du ønsker at bruge farveskiftet til.


Eks. Har du forelsket dig i et særligt backsplash, men ønsker at skifte farve på udvalgte motiver/mønstre, kan du eksempelvis bruge farveskift til dette. Bare husk at angive hvilket flise-tryk der er tale om (samt hvor mange) i mængde- og kommentarfeltet. (Kan du ikke huske produktitlen på den pågældende flise, så beskriv den så godt du kan eks. "de tre lyseblå mønstre" eller "blæksprutte i sort") 


(Klik på billedet herunder for printvenlig version af vores farvekort)