FLISER

Fliser fra ARTTILES håndtrykkes i København.

Alle ARTTILES begynder deres liv i vores værksted på Vesterbro. Her kommer gamle grafiske trykkemetoder i brug, når porcelænsfliser dekoreres i hånden med glasurfarver af høj kvalitet. 

 

De nytrykte fliser brændes herefter ved høje temperaturer – det gør dem både holdbare og smukke.

Vi bruger kvalitetsfliser af Portugisisk porcelæn som base til vores håndtrykte ARTTILES. De Portugisiske fliser er tørpressede og hårdtbrændte i en smuk knækket hvid farve. Denne flise er valgt for dens suveræne holdbarhed; med sine 8 mm i tykkelse kan den holde til lidt af hvert – både køkken, bad og gulv. 


 

Størrelser og muligheder

 

ARTTILES håndtrykkes i 4 forskellige formater:

 15x15cm er vores standardmål og det som vores udvalg er størst på. Størrelsen svarer til en traditionel dansk slagterflise, og du finder denne størrelse i de fleste af vores backsplashes.

Herover: Eksempler på backsplash med 16 fliser af 15x15cm.  

10x10 og 10x30 er blevet en del af vores firkantede familie, fordi de tilfører dybde og variation til vores fliseværker. Kombineret med vores standard 15x15 fliser, kan de skabe opsætninger, der er ud over det sædvanlige. Herunder ses eksempelvis backsplashes, hvor forskellige flisestørrelser er sat sammen til et format i ”skyline”-effekt.

Herover: Eksempler på backplash af 17 fliser i størrelserne 15x15cm, 10x10cm og 10x30cm. 

 

Herover: Køkkenløsning med blandede fliser af 15x15cm, 10x10cm og 10x30cm.

 

30x30 flisen er storebroderen i ARTTILES familien. Du finder ham blandt andet i vores interiørlinje som ”porcelænsplade”, hvor flisens store format og lækre overflade gør den ideel som serveringsfad eller tableau til stilleben.

 I fliseprojekter til køkken og bad har dette format dog også potentiale! Med sine 30x30cm giver den nyt liv til de håndtrykte motiver, og udtrykket bliver på en gang roligt og effektfuld.

Mål total: 180x60 cm  

Herover: Customized køkkenløsning, som vi lavede for et par, der havde en forkærlighed til New York. Hele det store backsplash blev udelukkende bygget op af den store 30x30 flise, hvilket gav ro i de store linjer og tillod familiens historie at træde effektfuldt frem.


 

 

 Farver og muligheder

 

Vores ARTTILES fås i en bred palet af glasurfarver. Farverne håndtrykkes på fliserne og brændes derefter ind i porcelænen ved høje temperaturer. Det sikrer dybe nuancer, som hverken falmer eller kan slides af.

 

Vores glasurfarver håndblandes i ARTTILES studio. Derfor har vi mulighed for at hjælpe med et særligt farveønske, hvis du ikke finder den nuance, du leder efter blandt vores eksisterende sortiment.

- Klik her for at se vores farvekort - 

(PRINTVENLIG PDF)