BAD INSPIRATION

ARTTILES er en nordisk fortolkning af Sydeuropas lange tradition for flisekunst og historiefortælling og en kulmination af mødet mellem kunst og design

WE MAKE ROOMS TALK

        

 

Lav dit eget projekt i vores online CUSTOMIZER HER 

       

        

      

Se flere kvadratmeter-løsninger HER 


Skab et unikt badeværelse med ARTTILES

 Hos ARTTILES har vi specialiseret os i at lave fliser, der passer perfekt til dit badeværelse. Søger du badeværelsesinspiration er der nok at gå på opdagelse i, her i vores firkantede univers.

ARTTILES fliser med mat overflade, er egnede til både gulv og væg i badeværelse og vådrum. 

Kom forbi vores showroom og få inspiration til dit badeværelse. Du kan også booke et personligt rådgivningmøde i vores studio. Her hjælper vi dig med alt fra kreativt udtryk, til mål, stil og farver. Kontakt os HER. 

(Herover) BADEVÆRELSESGULV - COLOR AQUARIUM

Farverigt flisegulv til dit badeværelse. Dette gulv er sammensat af vores fliser med MAT overflade, da disse egner sig bedst til vådrum der kan blive glatte af vand. Fliserne er håndtrykt i et humørfuldt mix af farverige glasurer. 

(Herover) BADEVÆRELSESGULV - BATHROOM BLUES

I dette flisegulv til badeværelset, har vi holdt farvesproget lidt mere underspillet i blågrønne nuancer. Formsproget i flisernes motiver er stadigvæk legende og humoristiske, hvilket er med til at holde en let og uformel tone i dt overordnede design. I denne løsning har vi blandet hvide basisfliser ind i mixet - det skaber en luftighed i det samlede udtryk - og så er det med til at holde kvadratmeterprisen nede. At blande hvide fliser i dit ARTTILES-projekt, kan være en god løsning, hvis dit budget er begrænset. 

Du kan købe basisliser HER i shoppen, sammen med dine ARTTILES. 

PSTT Ønsker du et makeover på eksisterende fliser så prøv SMARTTILES - grafiske flise stickers som er nemme at påføre alle overflader.

 


FOTOS FRA KUNDER 

Herunder kan du se eksempler på, hvordan vores søde kunder har indrettet sig med ARTTILES i deres badeværelser. Vi elsker, når I sender billeder af vores firkantede venner i deres nye hjem. Tak! Bliv endelig ved med at sende.

- og gerne til theworldsissquare@arttiles.dk