GULVFLISER

   

To eksempler på forskellige udtryk med ARTTILES gulvfliser.  


 

Skab dit eget unikke flisegulv

Gulvfliser fra ARTTILES fås i et hav af kombinationer og sælges derfor i kvadratmeterpriser. På denne måde bestemmer du selv udtrykket. 

 

Pris pr. kvm: fra 2.290 KR. 

Kontakt os her og få et tilbud på dit næste gulvprojekt. Så fortolker vi et unikt flisegulv efter dine ønker.


 

    

 Følg os på instagram, for mere inspiration til dit flisegulv 

 

Inden du bestiller

Vil du skabe de bedste forudsætninger for at vi kan hjælpe dig med dit nye flisegulv, er der et par ting som kan være nyttige for os at vide:

1.  Hvilket rum skal fliserne ligge i? Nogle gange kan et par billeder og mål af lokalet være nyttige. 

2. Hvilke farver er I til? Skal der være mange farver eller er I mere til en bestemt skala, såsom blå-grønne toner eller grafisk sort/hvid? (Vores gulvfliser er en del af vores matte fliseserie, og derfor bliver farveudtrykket mere douche end vores glaserede fliser. Du kan læse mere om matte fliser her)

4. Hvilket udtryk er I til? Da vi både laver fliser med mønstre, motiver og tekst er mulighederne mange. Hvis I allerede ved, at I eksempelvis mest er til mønstrede fliser og ikke vil have tekst, hjælper det os meget at vide på forhånd. 

3. Har I tænkt over et tema eller en historie? Nogen gange kan det være sjovt og udtryksfuldt med en rød tråd. Måske I er glade for en bestemt by, der kan trækkes referencer fra, eller måske kunne et akvarie/undervands tema være fint som badeværelsesgulv? Vær ikke bange for at dele jeres ideér med os - det er det, vi er her for.