Grid "sticker" - Flaskegrøn
Grid "sticker" - Flaskegrøn Grid "sticker" - Flaskegrøn Grid "sticker" - Flaskegrøn Grid "sticker" - Flaskegrøn

Priser: 1 stk. 80 kr. - 6 stk. for 400 kr. Størrelse: 15 x 15 cm.


Nu kan du give dine gamle fliser nyt liv med stickers i klassiske grafiske mønstre fra ARTTILES.


De danskproducerede stickers udskæres i en klæbende kvalitetsfolie, som holder permanent i køkken og bad. Den overskydende folie er blevet fjernet med pincet. Dette lader flisens keramiske overflade træde kontrastfuldt frem mellem det udskårne foliemønster og skaber en smuk illusion af en ægte ARTTILE.


Flisestickers fra ARTTILES kan påføres på alle glatte overflader - så du kan selv være kreativ med deres placering. Og når det bliver tid til forandring, fjernes de nemt igen. 

Lagerstatus: På lager

25,00 DKK

Grid "sticker" - Flaskegrøn

Praktisk information om stickers fra ARTTILES:


Du kan påføre vores stickers på alle glatte overflader så længe, at de er rene og tørre. Mærkerne er ”semi-permante”; Dvs. at de kan sidde i flere år på dine fliser, men også at de nemt kan fjernes igen en dag . Mærkerne er desuden vandskyende og tåler rengøring med en fugtig klud. Derfor kan du sætte dem op både i køkken og bad.


Mærkerne bør ikke sættes, hvor de kan komme til at stå under vand. Gulvet i brusenichen el. lignende er således ikke et velegnet sted til opsætning. Vil du ændre på klistermærkernes størrelse, kan de nemt klippes til med en saks, inden de påføres. 


Påføring – sådan gør du  1.       Rengør flisen

  2.       Træk forsigtigt beskyttelsesfilmen af mærkets øverste del. (Bagsidefilmen af folien beholdes på endnu)

  3.       Med klæbesiden først sættes den øverste kant af mærket nu ind mod flisen.

  4.       Pres nu forsigtigt resten ind mod flisen, mens beskyttelsesfilmen gradvist trækkes af.

  5.       Sørg for at mærket glattes grundigt ud. Brug hånden eller en flad plasticgenstand (kreditkort eks.) til at stryge forsigtig på bagsidefilmen, så mærket jævnes.

  6.       Nu skal bagsidefilmen af: Træk forsigtigt filmen af oppe fra og ned, indtil hele folien har sluppet. (Er der folie, der bliver siddende på filmen undervejs, sæt da klæbedelen tilbage ind mod flisen og gentag trin 5)