Handelsbetingelser

Velkommen til ARTTILES og vores firkantede univers. Ved at handle på vores website, accepterer du automatisk nedenstående handelsbetingelser. Vi anbefaler derfor at du læser dem før du handler.

Generel information

ARTTILES benytter Leman International Transport.. Vi sender alle ordrer som pakker, hvilket gør det muligt at spore pakken, i tilfælde af problemer eller forsinkelser. Alle ordrer er forsikrede under forsendelsen og vi anbefaler, at du afstemmer indholdet af pakken med kvitteringen, når du modtager pakken. Hvis pakken eller indholdet er beskadiget, bedes du meddele dette til ARTTILES inden for to arbejdsdage og efterfølgende sende ordren tilbage til os. ARTTILES hæfter for ordrer som er beskadiget under forsendelse. Vi pakker altid vores ordre varsomt, for at minimere risikoen for skader.

Leveringstid

Hos ARTTILES gør vi alt hvad vi kan, for at sende din ordre hurtigst muligt, men da vores produkter er håndlavede i vores Cph-studie, kan der en sjælden gang forekomme lidt leveringstid. Bestiller du varer som har status:  "på lager"  afsendes de inden for 2-4 dage. Skulle der gå længere tid end 8 dage, vil vi kontakte dig personligt. Hvis du oplyser din emailadresse ved bestilling vil du automatsk modtage et link med track and trace, så du kan følge din levering. Normal leveringstid fra Leman International  er 1-2 dage.

Forsendelse i Danmark

Al forsendelse inden for DK sker med Leman International Transport. For at se leveringsomkostningerne kan du lægge dine varer i kurv og indtaste det land du ønsker at få varerne sendt til. Herfeter vil systemet beregne din fragtomk. Ønsker du at annullere bestillingen går du bare tilbage i shoppen.

Forsendelse uden for Danmark

Al forsendelse uden for Danmark, bliver håndteret af UPS. Den normale servicetid i Europa, tager 4-5 arbejdsdage. Den normale servicetid uden for Europa, tager mellem 1 og 2 uger.

Betaling

Når du handler på ARTTILES.dk, kan du betale med følgende kreditkort: VISA/Dankort, VISA Elektron, Maestro, Mastercard, eller JBC.. Pengene trækkes først fra din konto, den dag varen sendes af sted fra os. Alle priser er listet i DKK og Euro og indeholder 5 % moms, medmindre ordren kommer fra et land uden for Den Europæiske Union. Hvis din ordre er placeret i et land i EU, vil du betale dansk moms, men ingen told i overensstemmelse med reglerne for fri bevægelighed for varer. Hvis din ordre er placeret i et land uden for EU, vil dansk moms blive fratrukket din ordre. Dog kan lokale skatter og afgifter gælde, som vi ikke kan drages til ansvar for.

Returnering

Du kan returnere din bestilling inden 14 dage efter levering med original emballage for en fuld refusion. Varer skal returneres nye og i den stand, hvori de blev leveret. Omkostninger i forbindelse med tilbagelevering er omfattet af kunden. Returvaren skal sendes til:

ARTTILES

Oehlenschlægersgade 30, st.

1663 København V.

Denmark

(Specieldesignede produkter kan ikke returneres.)

Klager

Alle varer er omfattet af reglerne i den danske købelov om retten til at klage inden for rimelig tid- dog senest 2 måneder efter fejlen er opdaget. Retten til at klage giver kunden mulighed for at klage over fejl og mangler, der er opstået inden 24 måneder efter købet af produktet. Retten til at klage dækker ikke defekter eller skader forårsaget af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindelig slid og ælde. Klager over fejl og mangler eller ikke leverede ordrer bedes rettet til ARTTILES på e-mail: theworldissquare@arttiles.dk.
Returnering af varer, er på egen regning.

 Endnu engang velkommen til vores univers.       


Persondatapolitik

  • Hos ARTTILES ønsker vi at give dig den bedst mulige oplevelse af ARTTILES og vores firkantede univers.
  • Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Betalingskort-oplysninger registreres IKKE.
  • Personoplysnningerne registreres hos ARTTILES og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
  • Direktøren har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
  • Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
  • Vi transmitterer ikke kundeoplysningerne krypteret.
  • Oplysninger afgivet til ARTTILES videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
  • Som registreret hos ARTTILES har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed bedes rettet til: theworldissquare@arttiles.dk.

WE MAKE ROOMS TALK  


BRANDBOOK        COLOR CHART