Meat the box - Blues
Meat the box - Blues Meat the box - Blues

Denne vare består af: 17 brændte porcelænsfliser i forskellige mål, håndtrykte i vores studio i København. 


Mål: 8 stk. af 15x15 cm.  - 6 stk. af 10 x 10 cm. og 3 stk. af 10 x 30 cm. (fugebredde medregnet 2 mm). Total: 60x55 cm.  Dybde: 8 mm. 


Glasurfarver: Emerald, Black, Light Petrol, Dark etrol, Sage, Light and Dark Grey


Tip! Med dette backsplash af 17 ARTTILES i forskellige mål kan du desuden bygge en smuk ”skyline”, som et alternativ til den klassiske firkantede installation. (Se billede) 


 

Lagerstatus: På lager

2.450,00 DKK

Meat the box - Blues

Om det håndlavede produkt: Som alt andet kunsthåndværk fra ARTTILES håndtrykkes vores fliser i vores værksted på Vesterbro, København. Her kommer gamle grafiske trykkemetoder i brug, når porcelænsfliserne dekoreres i hånden med glasurfarver af høj kvalitet. På traditionel facon brændes fliserne ved høje temperaturer, så keramikken bliver både smuk og holdbar. ARTTILES porcelænsfliser er super velegnede til køkken -og badeværelser og tåler fint daglig brug og rengøring. Fliserne er frostsikre, så de kan bruges udendørs. Kan skæres i ved behov for særlige mål.


ARTTILES er et unikaprodukt: Alle ARTTILES er designet af kunstnerne Trine Galschiøt og Anette Nørmark. Hver ARTTILE er unik og har aldrig helt samme udtryk. Der kan desuden være små unøjagtigheder, som er med til at understrege produktets originalitet.


Begrænset oplag: Alle vores backsplashes trykkes hver især i et begrænset oplag af 50 styk per udtrykstema. Vær derfor venligst opmærksom på, at det pågældende design udgår af kollektionen, når salgsmax er opnået.


Ved opsætning: ARTTILES monteres som almindelige fliser med lim og fuge. Vi anbefaler, at du fuger dine fliser, da det yder ekstra beskyttelse og giver finish. Vær opmærksom på fugeslør. Efter fugning rens grundigt med fugtig klud og/eller almindeligt rengøringsmiddel/ afkalkningsmiddel. Når fugemassen er tør, poleres fliserne med en tør klud. Vi anbefaler MIRA, som er nemt at arbejde med og danner minimalt fugeslør. Oplever du at der alligevel er fugeslør tilbage, kan vi anbefale at vaske fliserne med DETERDEK cleaner