Sea the stories - TILEMIX 24 pcs

Pep køkkenvæggen op eller giv dit badeværelse en opfriskning.


I denne kategori finder du fliser i særligt udvalgte kombinationer, der kan bruges som "backsplash" eller stænkplade bag komfur og vask. Vores backsplash mosaikker er sammensat af Trine Galschiøt og Anette Nørmark i forskellige udtrykstemaer, med hver sin historie bag. Hvert backsplash er unikt og håndtrykkes i ARTTILES studio i København.


Denne vare består af:  24 brændte fliser, håndtrykte i vores KBH-studio. Mål: 15x15 cm, (fugebredde medregnet 2-3 mm). Total: 90x60 cm. Dybde: 8 mm. 


Glasurfarver:  Isblå, Sort, salvie, lys og mørk petrol, relaxed green og karry


Note: Fliserne leveres enkeltvise og du bestemmer helt selv, hvordan dit fliseværk skal placeres. Her vist med sort fuge.


 


Lagerstatus: På lager

3.582,00 DKK

Sea the stories - TILEMIX 24 pcs

Om det håndlavede produkt: Som alt andet kunsthåndværk fra ARTTILES håndtrykkes vores fliser i vores værksted på Vesterbro, København. Her kommer gamle grafiske trykkemetoder i brug, når porcelænsfliserne dekoreres i hånden med glasurfarver af høj kvalitet. På traditionel facon brændes fliserne ved høje temperaturer, så keramikken bliver både smuk og holdbar. ARTTILES porcelænsfliser er super velegnede til køkken -og badeværelser og tåler fint daglig brug og rengøring. Fliserne er frostsikre, så de kan bruges udendørs. Kan skæres i ved behov for særlige mål.


ARTTILES er et unikaprodukt: Alle ARTTILES er designet af kunstnerne Trine Galschiøt og Anette Nørmark. Hver ARTTILE er unik og har aldrig helt samme udtryk. Der kan desuden være små unøjagtigheder, som er med til at understrege produktets originalitet.


Begrænset oplag: Alle vores backsplashes trykkes hver især i et begrænset oplag af 50 styk per udtrykstema. Vær derfor venligst opmærksom på, at det pågældende design udgår af kollektionen, når salgsmax er opnået.


Ved opsætning: ARTTILES monteres som almindelige fliser med lim og fuge. Vi anbefaler, at du fuger dine fliser, da det yder ekstra beskyttelse og giver finish. Vær opmærksom på fugeslør. Efter fugning rens grundigt med fugtig klud og/eller almindeligt rengøringsmiddel/ afkalkningsmiddel. Når fugemassen er tør, poleres fliserne med en tør klud. Vi anbefaler MIRA, som er nemt at arbejde med og danner minimalt fugeslør. Oplever du at der alligevel er fugeslør tilbage, kan vi anbefale at vaske fliserne med DETERDEK cleaner