STELLA MIX- 1 square meter

44 smukke fliser til dit køkken, bad, gulv eller … I denne vare får du fliser i det viste tema, som svarer til en kvadratmeter. Skal du bruge flere kvadratmeter til dit indretningsprojekt, indtaster du blot det ønskede antal i feltet herunder.


Du kan selvfølgelig også kombinere flere af kvadratmeter-pakkerne på tværs her i kategorien.


Denne vare består af:  44 brændte fliser med håndtrykte motiver. Mål: 14,9 x 14,9 cm. Dybde: 8 mm. 


Glasurfarver: Black glaze på Stone White, Dusty Green og Blue Mint basis fliser.


Note: Fliserne leveres stykvis og du bestemmer helt selv, hvordan dit fliseværk skal placeres. Billedet er blot et forslag. 

Lagerstatus: På lager

Pris: 8.756,00 DKK

SÆTPRIS 4.970,00 DKK

STELLA MIX- 1 square meter

Om det håndlavede produkt: Som alt andet kunsthåndværk fra ARTTILES håndtrykkes vores fliser i vores værksted på Vesterbro, København. Her kommer gamle grafiske trykkemetoder i brug, når porcelænsfliserne dekoreres i hånden med glasurfarver af høj kvalitet. På traditionel facon brændes fliserne ved høje temperaturer, så keramikken bliver både smuk og holdbar. ARTTILES porcelænsfliser er super velegnede til køkken -og badeværelser og tåler fint daglig brug og rengøring. Fliserne er frostsikre, så de kan bruges udendørs. Kan skæres i ved behov for særlige mål.


ARTTILES er et unikaprodukt: Alle ARTTILES er designet af kunstnerne Trine Galschiøt og Anette Nørmark. Hver ARTTILE er unik og har aldrig helt samme udtryk. Der kan desuden være små unøjagtigheder, som er med til at understrege produktets originalitet.


Begrænset oplag: Alle vores backsplashes trykkes hver især i et begrænset oplag af 50 styk per udtrykstema. Vær derfor venligst opmærksom på, at det pågældende design udgår af kollektionen, når salgsmax er opnået.


Ved opsætning: ARTTILES monteres som almindelige fliser med lim og fuge. Vi anbefaler, at du fuger dine fliser, da det yder ekstra beskyttelse og giver finish. Vær opmærksom på fugeslør. Efter fugning rens grundigt med fugtig klud og/eller almindeligt rengøringsmiddel/ afkalkningsmiddel. Når fugemassen er tør, poleres fliserne med en tør klud. Vi anbefaler MIRA, som er nemt at arbejde med og danner minimalt fugeslør. Oplever du at der alligevel er fugeslør tilbage, kan vi anbefale at vaske fliserne med DETERDEK cleaner