WORLD OF SHADOWS MED OPHÆNG
WORLD OF SHADOWS MED OPHÆNG WORLD OF SHADOWS MED OPHÆNG WORLD OF SHADOWS MED OPHÆNG WORLD OF SHADOWS MED OPHÆNG WORLD OF SHADOWS MED OPHÆNG WORLD OF SHADOWS MED OPHÆNG

Denne serie af silhuetter giver plads til fri fortolkning og nydelse af alle de former vi omgiver os med i hverdagen. En lille reminder om at huske at tage et skridt tilbage og værdsætte enkeltheden.


Lille kunstværk til at hænge på væggen.


Nu har du mulighed for at tilføre dit hjem lidt ekstra personlighed. Dette sæt består af 3 håndtrykte designfliser i keramik fra vores værksted på Vesterbro. 


Kan bruges som unikt indslag i billedvæggen eller alene som en kreativ dekoration i hjemmet.


Alle fliser til ophæng på væggen leveres med:  • Gaveæske

  • Vores ARTTILES-ophæng monteret

  • Signeret af kunstnerne


Vores ARTTILES-ophæng er allerede monteret, så alle fliser er klar til at blive hængt op på et lille søm.


Mål: 1 stk.15x15 cm. 1 stk: 10x30 cm.  1: 20x20 cm.


Glasurfarve: Sort eller Pine 

Lagerstatus: På lager

Pris: 838,00 DKK

SÆTPRIS 649,00 DKK

* Påkrævede felter

WORLD OF SHADOWS MED OPHÆNG

Om det håndlavede produkt:


Som alt andet kunsthåndværk fra ARTTILES håndlaves vores keramiklinje på Vesterbro i København. Her kommer gamle grafiske trykkemetoder i brug, når keramikfliserne dekoreres i hånden med glasurfarver af høj kvalitet. På traditionel facon brændes fliserne ved høje temperaturer, så keramikken bliver både smuk og holdbar.


Alle ARTTILES håndlaves i Danmark af kunstnerne Trine Galschiøt og Anette Nørmark. Hver ARTTILE er unik og har aldrig helt samme udtryk. Der kan desuden være små unøjagtigheder, som er med til at understrege produktets originalitet. Som ethvert andet ARTTILES kunsthåndværk lproducer vi kun i et begrænset oplag af 50 styk. Vær derfor venligst opmærksom på, at den enkelte trykramme destrueres efter 50 og det pågældende design herved udgår af kollektionen.


ARTTILES er også super velegnede til køkken og badeværelser og tåler fint daglig brug og rengøring. Fliserne er frostsikre, så de kan bruges udendørs. Kan skæres i ved behov for særlige mål.